Vanaf maandag 8/6 weer open!

Categorieën:Algemeen nieuws
Johannes

Met een grote glimlach én heel veel goesting schieten we maandag 8/6 gedeeltelijk uit de startblokken. Door de verplichte coronamaatregelen kunnen wij maximum 12 personen ontvangen. Hou je alvast rekening met volgende belangrijke informatie?

  • Eliana koffie- en ontbijtboetiek zal open zijn van vrijdag tot en met maandag van 8u00-12u00. Voorlopig (t.e.m. 13 augustus 2020) is er dus geen tearoom. Een koffietje drinken lukt enkel in de voormiddag op het terras indien de zaak volgeboekt is.
  • Gezien onze vakantie reeds geboekt en betaald was, blijft Eliana gesloten van 24 juli t.e.m. 13 augustus 2020.
  • Reservatie is enkel mogelijk via het contactformulier. Enkel het Eliana-ontbijt is te verkrijgen (geen kleine of kinderontbijtjes). Gelieve mee te delen als dit suiker-, lactose-, tarwe- of glutenvrij moet zijn.
  • Afhaal van het Eliana-luxeontbijt en VIP kinderontbijt blijft mogelijk op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. Afhalen kan in het koffiehuisje van 8u00-08u30
  • Bestelling kan enkel via het winkelmandje in onze onlineshop
  • Take away koffie, cappuccino, latte, chocomelk, frisdrank of een schepijsje kan van vrijdag t.e.m. maandag van 8u00-12u00
  • Het winkeltje is open van vrijdag t.e.m. maandag van 8u00-12u30. Onze ambachtelijke pralinetjes worden wekelijks vers aangeleverd. Iedereen meer dan welkom voor exclusieve geschenkjes en cadeaubonnen, koffiebonen, diverse losse thee, koekjes en snoepjes, huisgemaakte chocoladepasta, huisgemaakte granola,…

Ons Elianateam draagt hygiëne hoog in het vaandel. Het is fijn voor ons, voor jou en voor de andere klanten dat je (indien mogelijk) bij het binnenkomen en verlaten van ons koffiehuisje een mondmasker draagt en de handen ontsmet aan onze handgelpaal.

Tot gauw,
Het ganse Elianateam