Pasen is pas Pasen met de paasklokken van Eliana

Categorieën:Algemeen nieuws
Johannes

Hoera, Pasen is bijna in zicht! Via onze webshop helpen wij graag met jouw paasfeest.

Begin met een met een zalig en bourgondisch paasontbijt. Smullen verzekerd, want de ontbijtbox is gevuld met boordevol lekkers: huisgebakken croissants, chocoladekoeken, huisgemaakte confituurtjes, vers fruit, chocoladepasta, koffie, thee, verse fruitsap…

Geleverd bij jouw thuis of af te halen bij ons. Bestel hier jouw paasontbijt.

Als trouwe partner van de paasklokken hebben we ook een uitgebreid paasassortiment! Van lekkere paaseitjes tot grote geschenkmanden, we hebben het allemaal. Alles vind je onder de categorie Pasen in de webshop. 

Doe je toch liever je eigen ding? Stel dan zelf je geschenkmand samen! 

Alvast een vrolijk Pasen!