Acerola smoothie met banaan/appel/peer/blauwe besjes

Acerola smoothie met banaan/appel/peer/blauwe besjes 7.40€ Acerola is een fruitsoort die je doet denken aan wilde kersen. Acerola is rijk aan vitamine C die helpt om het immuunsysteem te versterken. Het bevat ook vitamine A- en B-complex en de volgende mineralen: calcium, kalium, natrium en magnesium. Het gebruik van Acerola is effectief tegen infecties en…

Guave smoothie met banaan/appel/rabarber

Guave smoothie met banaan/appel/rabarber 7.40€ Guava is een vrucht van de guave boom. Het bevat een veelvoud aan vitamine C in vergelijking met sinaasappelen of citroenen. Tevens bevat het ook vitamine A- en B-complex en de volgende mineralen: calcium, fosfor en ijzer. Guava bevat niet veel suiker, is vetarm en hierdoor ook geschikt als aanvulling…

Ananas smoothie met banaan/appel

Ananas smoothie met banaan/appel 7.40€ Ananas is van zichzelf een zoete & verfrissende fruitsoort. De vrucht helpt de weerstand te verbeteren en ondersteunt de spijsvertering en gewichtsverlies. Deze vrucht is vezelrijk en rijk aan vitamine A, C en de volgende mineralen: calcium, ijzer, jodium, fosfor en mangaan.

Maracuja smoothie met banaan/appel/kriek

Maracuja smoothie met banaan/appel/kriek 7.40€ Maracuja bestaat uit de vrucht: passion. Ze bevat alkaloïden en flavonoïden, die een kalmerend effect teweegbrengen. Daarnaast bevat de vrucht vitamine B1, B2, B3, C en de volgende mineralen : calcium, ijzer en kalium. Tevens is deze vrucht geschikt voor mensen met een hoge bloeddruk.

Mango smoothie met appelsien

Mango smoothie met appelsien 7.40€ Mango is over het algemeen een zoete fruitsoort. De pulp is rijk aan prebiotische vezels, vitamine C, B, B1, B2, provitamine B5, carotenoïden A. Tevens bevat het de volgende mineralen: fosfor, calcium, kalium, koper en aminozuren.